Over ons

 

(v.l.n.r.) Ik ben Esmée, getrouwd met Niels en samen wonen wij in Sirjansland. In 2017 heb ik de kappersopleiding afgerond met mijn diploma als allround kapster. Ik ben in 2018 bij Love For Hair begonnen. Hier werk ik met veel plezier dankzij de gezellige klanten, mijn lieve collega's en de variatie van het vak. Het leukste aan het kappersvak vind ik de uitdaging op het gebied van kleuren. Wil je highlights, lowlights, een coupe soleil of balayage? Met veel plezier maak ik van jouw haar een droomkapsel. Daarnaast hou ik van de creativiteit rondom knippen en vooral van de gezellige babbel met de klanten. 

Mijn naam is Wendy, eigenaresse van kapsalon Love For Hair. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Dirksland. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met dit grote avontuur. Eerst in een klein salonnetje aan huis en al snel verhuisd naar een grotere locatie. En nu sinds 2018 gevestigd aan het prachtige pand aan de Voorstraat 58, waar ik samen met een topteam van stylisten mag werken. Mijn droom was om een huiselijke salon te creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Totale beleving en ontspanning is voor mij het concept. Persoonlijke aandacht voor klanten, een lekker bakkie koffie en dan ook nog de perfecte look zijn voor mij heel belangrijk. Het haar is uiteindelijk toch het sieraad van iedereen. Ik werk met passie voor jou om je te laten stralen. Denk je aan haarverlenging? Neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.  

Ik ben Nadine, getrouwd en moeder van drie zoons. Sinds twee jaar werk ik met plezier bij Love For Hair. Één van de leukste dingen aan mijn vak vind ik de diversiteit. Elke dag is anders qua behandelingen en elke klant is anders. Het is tof om samen te werken aan een mooie coupe. Dit begint bij een persoonlijk advies, het knippen en/of kleuren van het haar en eindigt bij de styling. Het geeft mij een voldaan gevoel als de klant blij de deur uit loopt na een bezoek aan onze kapsalon. Ik vind het erg leuk om kinderen te knippen, maar ik ben ook gespecialiseerd in het knippen van heren. 

Mijn naam is Elona. Vanaf mei 2019 werk ik bij Love For Hair. Ik woon in Dirksland samen met mijn vriend en twee kinderen. Mijn passie in het kappersvak is het creëren van een mooi kapsel en/of een goede kleur waarmee de klant zich prettig voelt. Wil je je haar wat voller laten lijken met een permanent? Ik werk graag aan een mooie, volle coupe waar jij je prettig bij voelt. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen is een tevreden klant.

Ben jij toe aan een nieuwe coupe?

Maak een afspraak