Over ons

 

 Ik ben Sandra,  woon in nieuwerkerk samen mijn mijn vriend Marald, en dochtertje femm. Sinds augustus 2020 werk ik bij love for hair, en ben ik heel blij dat ik in dit leuke team, en in deze gezellige kapsalon terecht ben gekomen!. Het leuke aan deze salon vindt ik de diversiteit aan klanten, van jong tot oud en daardoor de vele verschillende behandelingen die ik uit mag voeren, terwijl de klant bij mij in de stoel zit. Onze klanten met een nieuwe frisse coupe de deur uit zien gaan, daar is waar ik het voor doe!. 

Mijn naam is Wendy, eigenaresse van kapsalon Love For Hair. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Dirksland. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met dit grote avontuur. Eerst in een klein salonnetje aan huis en al snel verhuisd naar een grotere locatie. En nu sinds 2018 gevestigd aan het prachtige pand aan de Voorstraat 58, waar ik samen met een topteam van stylisten mag werken. Mijn droom was om een huiselijke salon te creëren waar iedereen zich op zijn gemak voelt.

Totale beleving en ontspanning is voor mij het concept. Persoonlijke aandacht voor klanten, een lekker bakkie koffie en dan ook nog de perfecte look zijn voor mij heel belangrijk. Het haar is uiteindelijk toch het sieraad van iedereen. Ik werk met passie voor jou om je te laten stralen. Denk je aan haarverlenging? Neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen wat het beste bij jou past.  

Ik ben Elona, Vanaf mei 2019 werk ik bij Love For Hair. Ik woon in Dirksland samen met mijn  twee kinderen. Mijn passie in het kappersvak is het creëren van een mooi kapsel en/of een goede kleur waarmee de klant zich prettig voelt. Wil je je haar wat voller laten lijken met een permanent? Ik werk graag aan een mooie, volle coupe waar jij je prettig bij voelt. Het mooiste compliment wat ik kan krijgen is een tevreden klant.

Ben jij toe aan een nieuwe coupe?

Maak een afspraak