Welkom bij Love for Hair

Love For Hair is al een aantal jaar een begrip in Dirksland. In onze huiselijke salon word je geholpen door een enthousiast team. Je bent voor een moderne en creatieve coupe bij ons aan het goede adres.

Maak een afspraak

0187 - 66 50 87

Over ons

Het kappersteam staat onder leiding van Wendy Jordaan en bestaat uit gedreven topstylisten. Wij werken met passie voor ons vak en met aandacht voor jou. We willen jou laten stralen. Graag stellen wij ons aan je voor. 

Leer ons kennen

Kwaliteit

Met recht mogen we ons kleurspecialisten noemen. Wij volgen de laatste trends op het gebied van kleuren en werken daarbij met de professionele kleuringen van Matrix. Voor elk type haar heeft Matrix aansluitende verzorgings- en stylingsproducten die het haar bieden wat het nodig heeft. Natuurlijk adviseren we je hier graag over.

Wil jij een complete haarverlenging, meer volume of een bijzonder accent in je kapsel? Wij zijn gespecialiseerd in haarverlenging. Uiteraard gaan we voor topkwaliteit en daarom maken we gebruik van 100% echt haar. 

Daarbij mogen we ons ook een barbersalon noemen. Dus voor een strakke coupe of baard zijn de heren bij ons ook op het juiste adres. We hebben voor hen een herenlijn met stylingproducten van Redken Brews.

Kortom, bij ons kun je vertrouwen op een persoonlijk en eerlijk advies zodat jij stralend en happy de deur uit gaat.